کتاب منظومه عشق نوشته علیرضا پوربزرگ (وافی) در ۱۰۰ صفحه به چاپ رسیده است. با مروری بر تاکیدات مقام معظم رهبری متوجه می شویم که در این تاکیدات در دهه 70 و با شروع بحث تهاجم فرهنگی صورت گرفته است و در 19 آذرماه 1392 در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی فرمودند: «ما چند سال قبل از این بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردیم؛ بعضیها اصل تهاجم را منکر شدند؛ گفتند چه تهاجمی؟ من هم همين قصه را هميشه تعريف ميكردم! حالا ديگر كار من آسان شد! سوال: فارغ التحصیل تجربی هستم سال گذشته به عمومیها کمتوجهی کردم و امسال هم 1000 نمره ترازی بین اختصاصی و عمومی تفاوت داشتم تصمیم گرفتم روی عمومیها بیشتر تمرکز کنم و نیمی از زمانم را به عمومیها پرداختم 500 نمره ترازی تراز اختصاصی من افت کرد. گاهی اوقات، کتابی را پیدا میکنیم که عنوان جذابی دارد، اما محتوای مورد نظر ما را ندارد. بعد بالاخره به برکت قبول دیگران، این حرف ما هم مورد قبول خیلی از کسانی که قبول نمیکردند قرار گرفت! این دو نفر برای خودشون سلطنتی داشتن، گروه های باستانی کار خودشون رو داشتن هیئت های مذهبی خودشون رو داشتن و سعی میکردن که کاری به کار همم نداشته باشن هرچند که بعضی موقع ها زد و خورد و دعواهای شدیدی هم بینشون اتفاق میافتاد، لات بودن دیگه، یه چیزم از خودم بگم، مرحوم پدر تعریف میکرد میگفت یک سال محرم تو خیابون سلسبیل تهران دسته شعبون بی مخ سر چهار راه رسید به دسته طیب، این دو تا دسته هم از بزرگ ترین دسته های اون زمان بودن، اینا سر چهارراه رسیدن به هم و علامت هاشون رو خم کردن به هم سلام دادن بعد سر این که کی اول بخواد از چهارراه رد بشه بینشون دعوا شد، دعواها، قمه و قمه کشی، پدر میگفت اون روز ما قشنگ صحنه جنگ های زمان قدیم رو به چشم میدیدم خونی بود که وسط خیابون ریخته میشد ، خلاصه که این دو نفر در اتفاقات سیاسی و تعین سرنوشت ایران نقش زیادی داشتن که حالا جلوتر بهش اشاره میکنیم جالبه که بدونید شعبون بی مخ که بعد از انقلاب رفته بود به کالیفرنیا مدعی شده بود که در زندگیش حتی یک چاقو هم همراش نداشته. C on tent has be en gen erated with the help of sahandbook Content Generator DEMO.
چرا کتاب موفق می شود
در زمینه رمان و داستان نیز نقطه اشتراک کتاب ها تقویت روحیه استکبارستیزی، شرح واقعی تاریخ ایران و جهان و همچنین گسترش و تقویت هویت اسلامی و ایرانی است که در زمینه کتاب ویژه نوجوانان می توان به کتاب «تن تن و سندباد» و «دختران آفتاب» اشاره کرد. برای جا انداختن موضوع می توان به طرح مثال های سینمایی رویت فروشگاه کتاب موسیقی پذیرتر مراجعه کرد. از میان این آثار می توان به عناوینی چون بچه های سبز، کمد، و البته، بر استخوان های مردگان (Drive Your Plow Over the Bones of the Dead) اشاره کرد؛ رمانی درخشان که به زعم اغلب منتقدان، تا به امروز مهم ترین دستاورد ادبی در کارنامه ی اولگا توکارچوک به شمار می رود. داستان استخوان ریتم تندی دارد و حوادث، پشت سر هم اتفاق میافتد. داستانهای گیرا اتفاقی ایجاد نمیشوند: نویسندگان خوب ساعتهای بیشماری را صرف ساختاربندی کردن داستان خود میکنند و برای همین شماره صفحههایی که وقایعی خاص در آنها اتفاق میافتد را قبل از آنکه حتی داستان را بنویسند میدانند. حيف كه خيليها آن را باور نداشتند. در این صورت، از آن کتاب صرف نظر کنید.
با این اوصاف اگر به آموزش موسیقی علاقه دارید، فرصت را از دست ندهید و از راهنماییهای ما برای خرید کتاب آموزش موسیقی بهره ببرید. رشد کاراکترها از طرح داستان جداشدنی نیست زیرا خواننده معمولا حوادث داستان را از زاویه دید کاراکتر تجربه میکند. سرآغاز قوی: یک کتاب خوب توجه خواننده را از اولین صفحه جلب میکند و اجازه نمیدهد تا پایان داستان کتاب را رها کند. همين بس است كه نسخه اين كتاب را به همه بچهها بدهم». به گزارش پایگاه اینترنتی «سازمان بسیج جامعه زنان کشور» کتاب «تن تن و سندباد» به قلم محمد میرکیانی، نویسنده آثاری با عناوین «قصه ما مثل شد» و «عمو رستم»، در حالی روزهای پس از یازدهمین چاپ خود را در انتشارات قدیانی تجربه می کند که رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب باعث جلب توجه محافل فرهنگی، رسانه ها و شبکه های اجتماعی موبایلی شده است. داستانی جذاب. وقتی خواننده رمان، داستان کوتاه یا نوشتهای داستانی را در دست میگیرد، میخواهد با داستانی خوب سرگرم شود.
این تقریظ توجه رهبر معظم انقلاب به اشاعه فرهنگ مطالعه کتاب های مفید را نشان می دهد و در واقع توجه به تقریظات ایشان بر برخی کتاب ها، نشان می دهد که جان مایه اصلی کتاب های مورد نظر ایشان در جهت تقویت درست اندیشیدن و تحلیل صحیح به خواننده کمک ویژه ای می کند. نویسندگان بزرگ نه تنها قهرمانان خود را با جزئیات غنی و واضح نشان میدهند، بلکه ضدقهرمانها و شخصیتهای جانبی آنها نیز کاملاً توسعه یافتهاند. جالب آنکه در ابتدای دههی هفتاد، مسئلهی تهاجم فرهنگی امری واضح و قابل رؤیت برای همگان نبود و حتی علیرغم تأکیدات فراوان رهبرانقلاب، این امر برای طیف وسیعی از دستاندرکاران و مسئولان گنگ و نامفهوم بود. این اصرار به قدری بود که در یکی از صحبت هایشان به صراحت در 21 اردیبهشت ماه 1372 فرمودند: «من اگر بدانم هر روز یک ساعت باید حرف بزنم و نتیجه اش این باشد که مردم کتابخوان بشوند، حاضرم روزى یک ساعت و نیم حرف بزنم! تقریظ به عنوان یکی از روش های اشاعه فرهنگ مطالعه کتاب و اهمیت کتابخوانی مورد توجه رهبر معظم انقلاب است و روش دیگر رهبر معظم انقلاب به فرموده خودشان معرفی برخی کتاب ها در سخنرانی ها و یا دیدارهایی است که با اقشار مختلف مردم و مسئولین دارند.