کتاب عربی نهم شاهکار کلاغ سپید یک کتاب با درسنامه و سؤالات ویژه و کاربردی است که برای آموزش بهتر عربی و یادگیری مفاهیم کتاب درسی یک کتاب بسیار مناسب است. یک رمان خوب از صفحات آغازین برای ایجاد (یا براندازی) قراردادهای ژانر کتاب خود استفاده میکند. از ویژگیهای خوب این کتاب میتوان به پوشش دادن مباحث مربوط به آرایهها، ایجاد حلقه، پردازش فایلها و غیره اشاره کرد. « ارسطو » موسیقی را یکی از شاخههای ریاضی میدانسته و فیلسوفان اسلامی نیز این نظر را پذیرفتهاند، همانند « ابن سینا » که در بخش ریاضی کتاب شفا از موسیقی نام بردهاست ولی از آنجا که همة ویژگیهای موسیقی مانند ریاضی، مسلم و غیرقابل تغییر نیست، بلکه ذوق و قریحظ سازنده و نوازنده هم در آن دخالت تام دارد، آن را هنر نیز میدانند. یکی از نتایجی که همه به آن معتقد بودند اشتراک تجربهها بود. همچنین حکما معتقد بودند که موسیقی معلول صداهای ناشی از تحرک افلاک است. در زبان عربی، واژة لحن، معادل موسیقی به کار گرفته می شود به طوریکه فارابی در کتاب موسیقی کبیر می نویسد:« موسیقی لفظی یونانی و به معنی لحن است ». در ابتدا باید به یک تعریف جامع و کامل از موسیقی دست پیدا کنیم.
باید فهرست کتاب شبکهها
« راجر کیمی ین » در کتاب درک و دریافت موسیقی چنین نقل می کند که: « موسیقی بخشی از این جهان صوتی و هنری است که مبتنی بر نظام اصوات در قالب زمان است . از مهارت های وی در موسیقی داستان هایی نقل شده است، مثلا می گویند برای اینکه به دست ماموران سلطنتی نیفتد شتری کرایه کرد و زنگ های گردن شتر را طوری بست که شتر از شندین آهنگ زنگ ها به وجد آمده و یکسره صدها کیلومتر راه پیموده است. « ارسطو » نیز گفته که موسیقی از شعب علم ریاضی است و « ابن سینا » و دیگرانی که این مسأله را نقل کرده اند تحت تأثیر وی بوده اند. موسیقی را از راه شناخت چهار ویژگی بنیادی صداهای موسیقایی، یعنی: زیر و بمی یا ارتفاع صوت، دینامیک یا شدت صوت، رنگ صوتی و کشش ( مدت تداوم صوت )، از صداهای دیگر متمایز می سازیم» . بیان آنها از یکطرف شرح قوانین کلی موسیقی را شامل می شود که میتوان بر هر نوع موسیقی قابل تطبیق دانست واز طرف دیگر شرح ویژگی های موسیقی هائی است که در ممالک اسلامی معمول بوده و از موسیقی ایران سرچشمه گرفته است.
« ابن سینا » نیز موسیقی را چنین تعریف می کند: « موسیقی بخشی از ریاضی است که در احوال نغمات از حیث ملایمت و تنافر و چگونگی زمانهای بین نغمه ها بحث می کند تا معلوم شود که لحن را چگونه باید تألیف کرد و آن شامل دو بحث است: یکی بحث احوال نغمات که آن را تألیف گویند و دیگری بحث احوال ازمنه بین نغمات که آن را ایقاع خوانند ». سیستمی ایجاد کنید که با استفاده از آن هر روز یک درصد بهتر شوید. بنابراین قبل از آن اقوال و آرای پیشینیان و متأخرین در ایران و جهان را بررسی کرده و سعی می کنیم از نقد و بررسی آنها به یک تعریف مشخص برسیم. رنگ صوتی نیز مختص تمام اصوات هست و آن چیزی است که ما اصوات را از هم تمییز می دهیم. آنها میدانند که عادت کتابخواندن مهمترین اصل پیشرفت در حرفهشان است و اهمیت آن به مرور زمان بیشتر هم میشود». این رساله مهم و قابل توجه که توسط نامدارارترین فیلسوفان جهان تحت عنوان الفارابیوس به اروپاییان شناخته شده یکی از معتبرترین رسالات موسیقی آن عصر است که در آن راجع به تئوری موسیقی بحث به میان آمده است.
یکبار برای همیشه از شر فروشگاه کتاب موسیقی خلاص شوید
اما در زبان فارسی کلمة «آهنگ» نیز به معنی موسیقی به کار می رود. اما فارغ از این بیدقتی، بیتردید میتوان آن را یک مرجع مناسب، مفید، روان و سرگرمکننده دانست که میتواند مطالب جالب روانشناسی را خصوصاً در زمینهی تصمیم گیری در اختیار شما قرار دهد. موسیقی را هنر بیان احساسات به وسیلة آواها گفتهاند که مهمترین عوامل آن صدا و ریتم هستند و همچنین دانش ترکیب صداها به گونهای که خوش آیند باشد و سبب انبساط و انقلاب روان گردد نیز نامیده میشود. موسیقی بیان احساسات انسان است به وسیلة اصوات. اما در « دانشنامة علایی » که « ابوعبید جوزجانی » شاگرد ابن سینا آن را به زبان فارسی نوشته و بخش موسیقی آن را خلاصة بخش موسیقی کتاب شفای ابن سینا دانسته اند، موسیقی را چنین تعریف کرده است: « صناعت علم موسیقی دو جزء است: یکی تألیف است و موضوع او نغمه هاست و اندر حال اتّفاق ایشان و بالاتّفاق (تنافر) ایشان نگاه کنند و دوم ایقاع است و موضوع او زمانهاست که اندرمیان نغمه ها منبع اوفتد». « ابن خرداد به » می گوید: به نظر « خالد برمکی » موسیقی آن بوده که کسی را به طرب آورد یا برقصاند و بگریاند و متأثر کند و جز آن هر چه باشد رنج و بلاست. This article has be en c reated by sahandbook Content Genera tor DEMO!